Danske Slægtsforskere Facebook
Vi knytter personer med interesse
for slægtsforskning sammen
Danske Slægtsforskere / Kom i gang / Før du begynder / WinFamily

WinFamily

WinFamily blev udviklet i Danmark, som et mindre, men yderst nemt og effektivt slægtsforskningsprogram, til at hjælpe dig med at organisere og opbevare dine slægtsforskningsdata. Sidenhen er det blevet udviklet i takt med teknologien. Vores nuværende udviklingsprogram, er version WF 6.02 Classic, der kan indeholde optil ca. 64.000 personers data.

WF 6.02 Classic, giver dig mulighed for at oprette, dele og administrere dine slægtstræer, tilføje personlige oplysninger om dine forfædre, gemme fotos og dokumenter og generere rapporter og diagrammer, herunder visning af slægtstræet, på din egen hjemmeside. 

WinFamily er i dag en selvstændig afdeling i Norplex AS, som er et førende norsk it-firma, hvorfra programmet fortsat udvikles og supporteres fra, i et fælles nordisk samarbejde. Der ydes fortsat support, på øvrige versioner.

WF 6.02 Classic kan downloades som shareware, så du kan afprøve programmet, med få begrænsninger. WinFamily installeres via Windows, på din egen computer.

Ved køb af licens til WF 6.02 Classic (engangsudgift dkr. 199,00), åbner programmet sig fuldt ud, med alle features, og du kan fortsætte dit arbejde. Download og installer WF 6.02 Classic + sprogpakke på winfamily.com og prøv det, før licenskøb. På vores hjemmeside, finder du også en særdeles god brugermanual, som du kan gemme og slå op i.