Danske Slægtsforskere Facebook
Vi knytter personer med interesse
for slægtsforskning sammen

 

DS-Skive har fokus på:

  • lokal undervisning
  • hyggeligt samvær om slægtsforskning
  • gode foredrag
  • hjælp til Slægtsforskning

 

Gode idéer:

Har du forslag til emner vi kan tage op, foredrag eller gode idéer, så er du meget velkommen til at kontakte os på disskive@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå til Danske Slægtsforskere - Skive's Facebook side her.

DS - Skive's Facebook.

SÅ ER VI TILBAGE MED arrangementer og Åbent Værksted - men vær OBS på adgangsforholdene:

Vi forventer nedenstående for adgang - MEN HOLD JER LØBENDE ORIENTERET:

Med hensyn til både Hjælp til slægtsforskning og foredrag i foreningen forventer vi at skulle bruge mundbind og fremvise Coronapas og/eller negativ test inden for 72 timer.

 

*** BEMÆRK - BESØG UDSAT TIL SENERE ***

Besøget lørdag den 8. maj 2021 besøger DS Skive vores lokale Skive Modeljernbaneklub er blevet udsat til et senere tidspunkt.

 

Danske Slægtsforskere - SKIVE:

Danske Slægtsforskere - Skive har en lang række tilbud foredrag og ekskursioner med slægts- og egnshistorisk indhold. Foreningen kan tilbyde undervisning i basale færdigheder indenfor slægtsforskning, og samtidig være med til at sætte slægts- og egnshistorie på dagsordenen i Skive og omegn.

 

SÅ ER VI TILBAGE MED Åbent Værksted:

Vi starter op igen den 4. maj og den 1. juni 2021. Begge dage kl. 15-17 i caféområdet på Skive Bibliotek.

Danske slægtsforskere i Skive holder med jævne mellemrum "Åbent Værksted".

Tanken bag "Åbent Værksted" er, at vi mødes og får hjælp / hjælper hinanden med vores egen slægtsforskning. Du er måske "kørt fast", eller måske har du bare lige brug for at få hjælp til at tyde lidt gotisk skrift eller andet for at komme videre ...

Så tag dine noter eller bærbare computer under armen og mød op, så vil vi i et fælles socialt forum arbejde med vores egen slægtsforskning.

 

Arrangementer i Danske Slægtsforskere - Skive

Foreningens medlemsaftener finder sted på Skive Bibliotek, Multirummet på 1. sal, Østergade 25, 7800 Skive, hvis ikke andet er oplyst ved arrangementet.

Der er elevator udvendig nede fra parkeringspladsen til hovedindgangen. Der er indvendig elevator fra indgangen op til 1. sal.

Du skal være oprettet som bruger på Skive Bibliotek for at kunne komme ind på biblioteket efter normal lukketid. Du kan få hjælp her til oprettelse. https://www.skivebibliotek.dk/ny_laaner.

 

Multiruimmet på Skive Bibliotek.

Multiruimmet på Skive Bibliotek.