Danske Slægtsforskere Facebook
Vi knytter personer med interesse
for slægtsforskning sammen

 

DS-Skive har fokus på:

  • lokal undervisning
  • hyggeligt samvær om slægtsforskning
  • gode foredrag
  • hjælp til Slægtsforskning

 

Gode idéer:

Har du forslag til emner vi kan tage op, foredrag eller gode idéer, så er du meget velkommen til at kontakte os på disskive@gmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå til Danske Slægtsforskere - Skive's Facebook side her.

DS - Skive's Facebook.

VIGTIGT INFO - AFLYST!

Den kommende ordinære generalforsamling med efterfølgende foredrag de 17. februar 2021 er aflyst grundet Corona.

 

Danske Slægtsforskere - Skive har en lang række tilbud foredrag og ekskursioner med slægts- og egnshistorisk indhold. Foreningen kan tilbyde undervisning i basale færdigheder indenfor slægtsforskning, og samtidig være med til at sætte slægts- og egnshistorie på dagsordenen i Skive og omegn.

 

** AFLYST indtil videre ** Åbent Værksted:

Danske slægtsforskere i Skive holder med jævne mellemrum "Åbent Værksted".

Tanken bag "Åbent Værksted" er, at vi mødes og får hjælp / hjælper hinanden med vores egen slægtsforskning. Du er måske "kørt fast", eller måske har du bare lige brug for at få hjælp til at tyde lidt gotisk skrift eller andet for at komme videre ...

Så tag dine noter eller bærbare computer under armen og mød op, så vil vi i et fælles socialt forum arbejde med vores egen slægtsforskning.

 

Arrangementer i Danske Slægtsforskere - Skive

Foreningens medlemsaftener finder sted på Skive Bibliotek, Multirummet på 1. sal, Østergade 25, 7800 Skive, hvis ikke andet er oplyst ved arrangementet.

Der er elevator udvendig nede fra parkeringspladsen til hovedindgangen. Der er indvendig elevator fra indgangen op til 1. sal.

Du skal være oprettet som bruger på Skive Bibliotek for at kunne komme ind på biblioteket efter normal lukketid. Du kan få hjælp her til oprettelse. https://www.skivebibliotek.dk/ny_laaner.

 

Multiruimmet på Skive Bibliotek.

Multiruimmet på Skive Bibliotek.