Danske Slægtsforskere Facebook
Vi knytter personer med interesse
for slægtsforskning sammen

Horsensegnens Slægtsforskere / Andet / FUHH

Folkeuniversitetet Horsens-Hedensted

Horsensegnens Slægtsforskere indgik i 2020 et samarbejde med Folkeuniversitetet Horsens-Hedensted om at arrangere foredrag. Sammen med Folkeuniversitetet bestræber vi os på at afholde to foredrag om efteråret og to om foråret. I kraft af Folkeuniversitetets tilknytning til VIA University College afholdes foredragene i VIA University's lokaler. Fra efteråret 2021 bliver det på Campus grunden i Banegårdsgaden.

Folkeuniversitetet Horsens-Hedensted afholder et utal af foredrag over mange forskellige emner. Hele kataloget kan ses på siden https://fuhh.dk/index.php. Man skal bestille billet til foredragene, hvilket også foregår på hjemmesiden. Billetterne er gratis.

Selve Folkeuniversitetet blev etbaleret i 1898 i København. I dag er der aktiviteter over hele landet. Folkeuniversitet er for alle. Der er ingen adgangskrav og ingen eksaminer. Det er folkeoplysning med indhold. Du kan hente ny viden og inspiration til din uddannelse, dit job eller dit liv generelt. 

Folkeuniversitetet i Horsens-Hedensted er etableret i 2012, bl.a. med afsæt i det tidligere Folkeuniversitetssamarbejde i Horsens og Juelsminde kommune.