Danske Slægtsforskere Facebook
Vi knytter personer med interesse
for slægtsforskning sammen

Den 6. februar 2018 - Foredrag om FamilySearch

 

Den 24. februar 2018 - Slægtsforskerdag på Knudedybet i Vejen

På dagen hjælper vi nybegyndere til at komme i gang. Hver nybegynder har en "ekspert" til rådighed, som så dirigerer nybegynderen videre i slægtsforskningen.

   

 

Den 24. marts 2018 - Slægtsforskerdag på Knudedybet i Vejen

Endnu en dag hvor vi hjælper nybegyndere til at komme i gang. Hver nybegynder har en "ekspert" til rådighed, som så dirigerer nybegynderen videre i slægtsforskningen.

 

Den 11. september 2018 - Et foredrag om Uægte børn af Asbjørn Romvig Thomsen

Han fortæller om uægte børn og faderskabssager. Uægte børn er noget alle slægtsforskere finder i arbejdet med anerne. Men hvor ofte blev der egentlig tale om en faderskabssag og hvorfor? Han skrevet bogen: Uægte børn og ugifte forældre-udstødte eller integrerede?

 
     

 

Den 2. oktober 2018 - ”Den oversøiske udvandring fra Danmark og Sønderjylland 1840-1920 - og kilderne hertil"

Henning Bender fortæller om dengang Danmark var 1850-1914 et af de førende udvandringslande i Europa i forhold til befolkningstallet. Årsagerne var af både religiøs og politisk karakter, men flertallet rejste dog, tiltrukket af bedre udviklingsmuligheder i Nordamerika. Mag.art. Henning Bender vil øse af sin omfattende viden om udvandringen og om kilderne hertil. Om hvem udvandrerne var, hvornår og hvordan de rejste, samt vise egne billeder fra de steder de slog sig ned.

Se mere http://henningbender.dk

 

 

Den 23. oktober 2018 - Ekstraordinær generalforsamling

Da Dis-Danmark og SSF har lavet en sammenslutning og nu er blevet til Danske Slægtsforskere, ønsker bestyrelsen i Dis-Kongeaaen at lave en partnerskabsaftale med Danske Slægtsforskere. Samtidig ønskes der en ændring af navnet. Ændring af navnet til Slægtsforskning Kongeaaen blev enstemmigt vedtaget. 

 

 

Den 27. oktober 2018 - Kom godt i gang

 

 

 

Den 13. november 2018 - Foredrag om Brandforsikring af Peter Olsen

 

 

Den 24. november 2018 - Kom godt i gang

   

 

Den 11. december 2018 - Et foredrag af Christian Ringskov, Ringkøbing-Skjern museum