Danske Slægtsforskere Facebook
Vi knytter personer med interesse
for slægtsforskning sammen
Arkiv I Arkiv.dk søger du i materiale, der opbevares i mere end 500 danske arkiver. En del materiale er digitaliseret, så du umiddelbart kan se det her på arkiv.dk. Men der er lang vej endnu, inden alt er digitalt, så i mange tilfælde skal du henvende dig direkte til et arkiv, for at se materialet.
Døde

En database med dødsannoncer over døde i Danmark siden 2006

Dødsfald 100 år

100 års dødsfald i Danmark fra 1791 til 1890

Mediastream

Lidt under halvdelen af aviserne i vores samling findes digitalt og kan søges frem i Mediestream, som indeholder aviser fra 1666 til 2013 eller i Infomedia, som indeholder aviser udgivet fra 1990 og frem. Årgange udgivet før 1. januar 1919 kan du læse i hjemmefra, mens du skal møde op på Det Kgl. Bibliotek for at kunne læse i nyere årgange.

De såkaldt ejerløse aviser i Mediestream kan du desuden læse i på en lang række folkebiblioteker.

Danske kirker Samtlige kirker, der er publiceret i Danmarks Kirker, er tilgængelige via hjemmesiden. Det betyder, at beskrivelserne af ca. 1625 kirker, kirkesale, kapeller og kirkegårde kan læses på nettet.  
Danmarks største kirkegalleri Fotografier over de danske kirker både indefra og udefra.
Danish family Search Danish Family Search indeholder en stor række indtastede arkivalier, samt også de originale arkiver
Telefonbøger Post & Tele Museums samlinger og biblioteket rummer en række materialer, der kan være nyttige i forbindelse med slægtsforskning, både for dem, der søger personer som har været ansat i posten og ved de regionale telefonselskaber og for dem, der leder efter gamle telefonnumre og adresser.